Iulius Tax Accounting este o firma de contabilitate din Bucuresti, este membra Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.).

Echipa noastra este formata din profesionisti care sunt experti contabili, auditori financiari, inspectori resurse umane.

Avem experienta peste 18 ani experienta in contabilitate, expertiza contabila, reusrse umane, audit financiar/statutar (extern) si audit intern.

Firma de contabilitate Iulius Tax Accounting ofera servicii de evidenta contabila, servicii de personal si salarizare, servicii de consultata fiscala, servicii de expertiza contabila, servicii de audit, servicii de recrutare de personal pentru departamentul de contabilitate, servicii de supervizare evidenta contabilitate, servicii de refacere evidenta contabilitate.

Suntem preocupați sa fim în pas cu cele mai noi tehnologii de comunicare și procesare a informațiilor astfel încât să crestem constant calitatea și rapiditatea serviciilor noastre.

Serviciile de contabilitate si audit oferite in Bucuresti si Ilfov

Echipa noastra este formata din experti contabili, auditori financiari, inspectori resurse umane cu o experienta relevanta in domeniu.

Responsabilitate

Suntem responsabili si ne asumam raspunderea pentru serviciile realizate

Competenta

Alocam timp constant pentru a fi la curent cu legislatia in domeniu. De asemenea oferim asistenta clientilor pentru a oferii solutii personalizate

Profesionalism

Echipa noastra este formata din profesionisti contabili si auditori, membrii ai organismelor de reglementare a activitatii in domeniu

Empatie

”Regula de aur pentru orice om de afaceri este urmatoarea: ‘Pune-te in locul clientului’.” – Orison Swett Marden

Prietenie

Intre membrii echipei de contabilitate si clientii se creaza o stransa relatie de prietenie

Disponibilitate

Sistemul de organizare ne permite sa fim mereu disponibili pentur clientii nostri

Nu mai este indeajuns sa iti satisfaci clientii, acum trebuie sa ii incanti. (Philip Kotler)

CONTACTATI-NE

FACEBOOK